TAROX

START

PRODUCTS

gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX Brake discs

For yderligere information klik på billederne
zero

zero

G88

G88

SPORT JAPAN

Sport Japan

F2000

F2000

Tilbage til produkter

Siden begyndelsen af 80´erne er TAROX´s bremseskiver blevet forbundet med absolut kvalitet. Rå støbeemner til TAROX bremseskiver bliver, efter at have passeret strikse kvalitets kontroller, varmebehandlet efter enhver maskinbearbejdnings proces, for at fjerne enhver form for spændinger der måtte være i emnet – dette er resultatet af mere end 30 års erfaring.

Bremse overfladen bliver fremstillet på CNC drejemaskiner eller - i forbindelse med G88 skiver – på specialbyggede maskiner. En anden fremtrædende feature ved TAROX bremseskiver, er deres perfekte plane overflader, drejet til en tolerance på mindre end 0.015mm, dette bliver opnået ved den endelige bearbejdning af bremseoverfladen på slibemaskiner; hver bremseskive bliver slebet individuelt af specielt uddannede operatører, med det distinkte skinnende udseende som resultat.

TAROX bremseskiver arbejder bedst, når de bliver monteret sammen med TAROX bremseklodser, hvis belægning er fremstillet specielt til at yde maksimalt sammen med varmebehandlede bremseskiver. Hvis TAROX bremseklodser, af en eller anden grund, ikke er tilgængelige til din bil, fra din lokale TAROX forhandler eller TAROX.dk, henviser vi med glæde til passende alternativer.

START

discs

Gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX