TAROX

START

PRODUCTS

gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX Brake Pads

For yderligere information klik på billederne
112

112

113

114

114

114

115

115
401

401

501

501

601

601

Tilbage til produkter

TAROX fremstiller ikke selv bremseklodser, men arbejder sammen med producenter, der udvikler og fremstiller belægninger. Disse Belægninger er netop fremstillet til, at arbejde godt sammen med TAROX´s varmebehandlede bremseskiver.

Tidligere var bremseklodser tilgængelige i 2 forskellige typer; Fast Road & Racing.

I vore dage er det almindeligt, at hverdags biler af og til bliver brugt på racerbaner, hvor man udnytter deres fulde potentiale, og derfor har TAROX´s serie af bremseklodser udviklet sig tilsvarende.

Et udvalg af forskellige typer er tilgængelige, baseret på den tiltænkte brug af bilen, samtidig med at man husker på; ”jo højere ydelse – desto mere larm”! Bredt sagt; en forøgelse af bremseydelsen, er tæt fulgt af en øget bremsestøj, så der er ikke megen ”fidus” i at montere højt ydende bremseklodser, på en bil der stort set altid kører i den almindelige trafik. Omvendt er det også lidt pinligt, at køre over evne på en racerbane, med Fast Road bremseklodser monteret på bilen – ja, det kan ligefrem være farligt, da disse bremseklodser er fremstillet til at arbejde i lovmæssig kontekst, hvor hastighedsgrænser er bestemmende, og komfort er et essentielt element.

TAROX tilbyder bremseklodser, der passer til ethvert behov, hvis du er usikker på, hvilken belægning / bremseklods der er den rigtige for dig, skal du ikke tøve med at kontakte din lokale forhandler eller mail til: herSTART

TARCZE

Gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX