TAROX

START

Produkty

gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX FOTO

Welcome to TAROX website
Tarox news


Tarox G88 bremseskiver har 20 års Jubilæum!!

For at kunne dominere markedet for højtydende bremseskiver i 2 årtier, må man have gjort noget rigtigt., så hvad er det der får disse skiver til at skille sig ud, med overlegen ydelse, holdbarhed og sikre nedbremsninger??

De løber koldere...!! De 80 gasriller i skiverne, opdeler skiverne i mindre arealer, der er nemmere at nedkøle. Derudover har rillerne den egenskab, at de genererer en turbine effekt, der leder bremsestøv og gasser fra bremseklodserne væk. Varmebehandlingen af skiven, mindsker risikoen for skivekast, og den sidste håndbearbejdning af skiven i produktionsprocessen, sikrer at skiven løber helt lige, og holder strenge tolerancer.

Så hvorfor er der ikke andre firmaer, der kopierer konceptet og producerer skiver magen til?? Skiverne er MEGET besværlige at producere – faktisk har Tarox fremstillet deres egne maskiner for at kunne producere disse skiver.

Man kan kende G88 skiver på deres 40 gasriller (1.3mm dybe & 1mm brede), på hver side af bremseskiven, samt på varmebehandlingen og håndbearbejdningen. Varmebehandlingen giver en udpræget gråbrun farve på alle ikke bearbejdede overflader, mens håndbearbejdningen af skivernes bremseflade, giver den glattest mulige overflade. Lad fingrene løbe henover overfladen på en Tarox skive og en fra en anden fabrikant, og du vil faktisk kunne mærke forskellen!!

Tarox G88 bremseskiver blev Tüv godkendt i 2002, og har for nyligt modtaget ABE certificering fra det tyske transportministerium, hvilket betyder at man I lande som Tyskland, kan eftermontere G88 skiver på sin bil i garanti perioden, uden at denne bortfalder!!

Tarox G88 skiver er specifikt fremstillet til hurtig vejkørsel. De er designet til at kunne klare alt hvad kørsel på offentlig vej kan byde dem, i alt slags vejr og under alle trafik forhold. De kan i øvrigt leveres til en utrolig bred vifte af bilmodeller – lige fra biler årgang 1960, frem til de mest moderne biler af i dag, og alt der i mellem.* 28-10-2008
Tarox B33 Letvægtscaliper
Tarox har introduceret B33 Caliperen specifikt til brug sammen med 330mm bremseskiver.

mere..

* 15-12-2007
TAROX on the Fiat 500
TAROX har lige været involveret i et fælles projekt, for at producere en speciel version af den nye Fiat 500, der blev udstillet på Marangonis stand, ved det nyligt afholdte Essen Motor Show.

mere..

* 29-11-2007
Bremse ombygnings kit til Opel Astra H OPC
Den nye Opel Astra H OPC er meget populær blandt diverse tunere, da den er nem at hente ekstra kræfter ud af, uden det store ombygningsarbejde.


mere..

* 20-10-2007
Brake system til Audi S4
TAROX har udviklet et nyt bremsesystem, for at forbedre bremseevnen på Audi S4, chassis type B6 og B7.

mere..

START

TARCZE

Gallery

FAQ

KATALOGI

KONTAKT

TAROX