TAROX

START

Produkty

gallery

FAQ

catalogue

KONTAKT

TAROX catalogueTilbage til F.A.Q herSport Japan TÛV Certifikat
Kit TÛV Certifikat
G88 TÛV Certifikat


Question
Hvad er TÜV?
Answer
TÜV er en uafhængig anerkendt instans, der har hjemmel til at udstede certifikater om en given kvalitet på stort set alt, lige fra medicinsk udstyr, elektriske installationer, el produkter, løfte anordninger, trykkogere, til autodele. Betegnelsen TÜV står for Technische Überwachungs Verein, hvilket kan oversættes til Teknisk overvågnings Sammenslutning.


Question
Hvad er et TÜV Certifikat?
Answer
Et TÛV certifikat, er et certifikat, der bekræfter at et produkt overholder givne TÛV kvalitets- og sikkerheds standarder. For så vidt angår TAR-OX bremse systemer, skal de følge ”European Council Directive no 71/320/EEC of 26/07/1971”

Der relaterer til ”bremse anordninger af en given kategori af motor køretøjer og trailere”, der sidst er ændret af “European Commission directive 98/12/EC of 27/01/1998”.


Question
Hvad indebærer testen for TAR-OX?
Answer
Testen består af en standard procedure for alle bremse anordninger, strengt overvåget, i henhold til ovennævnte EU regulativer. Både bremseskiver og bremse opgraderings kit bliver testet, hvori der indgår simuleringer, der efterligner, og overgår, det stress og de arbejdsbetingelser, delene udsættes for i hverdagen.

Bremserne bliver testet under forskellige omstændigheder, ved at simulere forskellige vejforhold, imens man varierer køretøjets belastninger og udfører normale opbremsninger.

Katastrofe opbremsning fra 2/3 af køretøjets maksimale hastighed, samt en serie af højhastigheds katastrofe opbremsninger indgår også i testen.
Derefter bliver bremsedelene minutiøst undersøgt og røntgen fotograferet i TÜV laboratorierne, for at sikre at hver enkelt bremsedel ikke har dannet mikro revner, internt og eksternt under testen.


Question
Hvis jeg monterer IKKE TÛV godkendte dele, vil min bil da stadig være lovlig?
Answer
Det afhænger af hvilket land du bor i.

Hvis du bor i Tyskland eller Østrig, er en TÛV godkendelse påkrævet på alle eftermonterede dele. I andre dele af verden, er en TÛV godkendelse ikke påkrævet, men det er stadigvæk en garanti for at produktet er af en vis kvalitet, grundet de


START

TARCZE

Gallery

FAQ

catalogue

KONTAKT

TAROX